Referenciák

Kovács Éva

Ciklusszinkron táplálkozási tanácsadó

"A Ciklusszinkron életmód segített megértenem a női ciklusomat és annak hatásait az egészségemre. A rendszeres ciklus monitorozással és az ehhez kapcsolódó online konzultációval könnyen megtanultam, hogy mikor milyen táplálékra van szüksége a szervezetemnek a ciklus különböző szakaszaiban. Azóta sokkal energikusabb vagyok és kevesebb problémával kell szembenéznem a menstruációs időszakban."

Kiss József

Életmódtervező a női ciklushoz igazítva

"A Ciklusszinkron életmód egy igazi életmentő számomra. Korábban rengeteg problémával küzdöttem a menstruációs időszakban, mint például a fájdalmas görcsök vagy az állandó fáradtság. Azonban az általuk ajánlott táplálkozási és életmódbeli változtatásoknak köszönhetően most már szinte tünetmentesen élem meg ezt az időszakot."

Molnár László

Női ciklus monitorozó és szakértő

"Évek óta küzdöttem a PMS tüneteimmel és minden hónapban csak próbáltam túlélni azt az időszakot. A Ciklusszinkron életmód megváltoztatta az életemet. Az általa kialakított táplálkozási és életmódbeli változtatásoknak köszönhetően szinte teljesen megszűntek a tüneteim, és végre nyugodtan élvezhetem a női ciklusom minden szakaszát."

Divatos Dóra

Online cikluskonzultáns

"Az online konzultáció során nagyon meglepő"

Somogyi Anita

Egészségügyi sz

"Egy elégedett ügyfelünk ajánlott minket másoknak is, miután tapasztalta, hogy mennyire figyelünk az ügyfeleink igényeire és milyen magas színvonalon nyújtjuk a szolgáltatásainkat. Köszönetet mondott a csapatunknak a profizmusunkért és a kiváló munkánkért."

Major Péter

Ciklusszinkron testmozgás tréner

"Nagyon hálás vagyok a Ciklusszinkron életmódnak, mert segített megtalálni a természetes és egészséges útját a női ciklusnak. A tudásanyagukban rengeteg hasznos információt találtam a ciklus különböző szakaszaiban megjelenő hormonokról és azok hatásairól. Most már teljes mértékben tudatosan élem meg a ciklusom minden egyes napját."